Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Povești fără perdea spuse pentru prevenire

Mai mulți deținuți din cadrul Penitenciarului Târgu Jiu și-au dorit să își facă cunoscută povestea. Să spună cum au ajuns în arest. Oamenii au fost consumatori și chiar dealeri de substanțe interzise și acum spun că își regretă fapta și chiar au declarat că substanțele interzise le-au ruinat viața. Deținuții au dat sfaturi zecilor de tineri prezenți la eveniment și i-au îndrumat să nu cadă în capcana consumului de droguri ori a faptelor comise cu violență.

Polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Gorj, în colaborare cu Penitenciarul Târgu Jiu și reprezentanți ai DGASPC Gorj, au desfășurat o activitate de informare a minorilor din sistemul de protecție socială în vederea combaterii consumului de droguri și al violenței de orice natură.

Deținuții și-au povestit fără perdea faptele comise pentru care ispășesc acum o pedeapsă în Penitenciare.

Un tânăr deținut a povestit cum consumul de droguri și anturajul i-au distrus viața și cum închisoarea a fost salvarea sa.

Deținuții i-au încurajat pe tineri să aibă încredere în forțele proprii și să nu cadă pradă faptelor penale.

Polițiștii anunță că vor mai continua astfel de întâlniri și speră ca povestea de viață a oamenilor din spatele gratiilor să îi facă pe tineri să privească viața cu alți ochi.

Articole similare

Back to top button