Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Gorjenii au ajuns la spital din cauza caniculei

Vara s-a instalat în județul Gorj, iar mercurul din termometre a atins niveluri record. În ultimele zile temperaturile au ajuns și la 35-38 de grade celsius, mult prea ridicate pentru începutul verii. Căldura poate afecta pe oricine, dar există grupuri vulnerabile, cum ar fi persoanele în vârstă și copiii. Pe măsură ce corpul este expus la temperaturi ridicate, vasele de sânge se dilată. Acest lucru duce la scăderea tensiunii arteriale și face ca inima să lucreze mai mult pentru a pompa sângele în corp.

Temperaturi mult prea ridicate pentru începutul de sezon. Temperaturile în creștere reprezintă un pericol, mai ales pentru bătrâni și copii. În județul Gorj  săptămâna a început cu cel puțin o persoană care a ajuns la spital din cauza căldurii.

Chiar și specialiștii vin cu câteva sfaturi pentru gorjeni în perioadele caniculare.

Vremea se va menține iar caniculară săptămâna viitoare. Vârful va fi atins în weekendul viitor, când se vor înregistra 40 de grade Celsius, la umbră. Aerul va fi sufocant, iar nopțile tropicale.

Articole similare

Back to top button