Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

O nouă lege îi lasă pe șoferi fără permis

O nouă lege adoptată recent de Parlament și publicată în Monitorul Oficial prevede sancțiuni severe pentru șoferii care refuză testarea antidrog la volan. Conform noilor reglementări, șoferii trași pe dreapta și care refuză să fie testați cu aparatul DrugTest își vor pierde permisul de conducere pe loc, fără a mai fi necesară recoltarea de probe biologice pentru confirmare.

Conducătorul auto e oprit în stradă, e supus testului drugest. Dacă a ieșit pozitiv este condus la o unitate medicală autorizată, cea din lista actelor normative. Dacă refuză testarea ar putea rămâne pe loc fără permis de conducere.  Părerile șoferilor sunt pro și contra acestei legi.

Dacă există șoferi revoltați de această lege, există și păreri bune.

Legea care îi lăsa fără permis pe cei care refuzau drugtestul a fost publicată în Monitorul Oficial sâmbăta trecută. De atunci și până acum, aproape 200.000 de oameni au semnat o petiție în care cer anularea legii. Premierul Marcel Ciolacu a cerut un act normativ prin care șoferilor al căror permis a fost reținut după testare să îl primească înapoi dacă nu primesc rezultatele în 72 de ore.

Articole similare

Back to top button