Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialSportUltima ora

Tricolorul ”numărul 1” de la EURO 2024

Unul dintre cei mai buni jucători din Naționala României la Euro 2024, Florin Niță, a fost votat ”tricolorul” lunii iunie. După eliminările din optimi, echipa naționala a României se pregătește pentru următoarea aventură, care va începe din 6 septembrie la Liga Națiunilor.

Florin Niță a fost premiat după evoluția României la Euro 2024. Suporterii echipei naționale l-au votat pe Niță ”Tricolorul” lunii. Veteranul a încasat 6 goluri, iar în meciul cu Ucraina a reușit să mențină poarta intactă.

Naționala României are parte de o pauză acum, după eliminarea din optimi, iar din septembrie va începe din nou o călătorie pentru ”Tricolori”. Aceștia se vor reuni în septembrie pentru meciurile din Liga Națiunilor. Pe 6 septembrie, România va debuta în Grupa 2 din Liga C a Națiunilor împotriva echipei din Kosovo, cu meciul programat la ora 21:45. Pe 9 septembrie, România va întâlni Cipru. Următoarele două acțiuni vor avea loc în octombrie și noiembrie. După încheierea Ligii Națiunilor, în decembrie 2025, va avea loc tragerea la sorți a grupelor de calificare pentru Cupa Mondială din 2026.

Articole similare

Back to top button