Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Program special pentru angajați

Primăria Rovinari a adoptat un program special pentru angajații serviciului public local, din cauza temperaturilor extrem de ridicate înregistrate în ultimele zile. Întrucât canicula poate afecta grav sănătatea muncitorilor, autoritățile au decis ca aceștia să înceapă lucrul la ora 06:00 dimineața. Au fost luate și măsuri de protecție, iar salariații vor beneficia de pauze mai dese de hidratare.

Program special pentru angajații unei primării din Gorj. Angajații serviciului public din primăria Rovinari, care lucrează în aer liber, își vor începe activitatea la ora 06:00, mai devreme, pe răcoare, și astfel li se va reduce programul de lucru.

Au fost luate și măsuri de protecție, iar salariații vor beneficia de pauze mai dese de hidratare.

Conducerea instituției le mulțumește angajaților care se expun zilnic la diferite temperaturi extreme atunci când sunt solicitați.

Se va acorda asistență populației și celor care, din motive medicale sau de altă natură, nu pot să plece de acasă. Cetățenii pot să apeleze la serviciul de asistență socială sau la poliția locală și vor fi ajutați să obțină medicamentele de la farmacie sau cumpărăturile necesare, dacă ei nu se pot deplasa.

Articole similare

Back to top button