Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPentru indexPoliticaSănătateSliderUltima ora

Accident grav la Scoarța. Două dintre victime au fost transportate la spital

,, In jurul orei 10:00 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de in accident rutier produs pe raza localitatii Scoarta, satul Câmpu Mare in care au fost implicate o autoutilitara si un autocamion si o autoutilitara.
La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 3 ambulante din cadrul Serviciului Județean de ambulanta Gorj, echipajele de interventie constatand ca in urma impactului, o persoana de sex feminin care era pasager in autoutilitara se afla in stare grava fiind in stare de inconstienta, iar o alta persoana de sex feminin care era conducatorul auto al autoutilitarei a suferit multiple leziuni dar era in stare de constienta cooperantă.
Femeia inconstienta a fost stabilizată de catre echipajele medicale si a fost transportată la spital, iar femeia din autoutilitara este evaluată medical in acest moment la fata locului urmand sa fie si ea transportata la spital.
Conducatorul auto al autocamionului nu a suferit leziuni. “, a transmis ISU Gorj.

 

Articole similare

Back to top button