Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaUltima ora

Popescu: „Romanescu trebuie băgat în pușcărie”

Iulian Popescu, președintele PNL Târgu Jiu, a declarat la un post de radio local că Marcel Romanescu „trebuie băgat în pușcărie.” Iulian Popescu susține că primarul municipiului Târgu Jiu a declarat public că nu va acorda niciodată autorizație unei anumite firme, iar acest lucru, spune Iulian Popescu, este abuz în serviciu.

Iulian Popescu s-a declarat revoltat de unele afirmații pe care Marcel Romanescu le-ar fi făcut în spațiul public. La Radio Infinit, Popescu a declarat că locul lui Romanescu este în detenție.

La același post de radio local, Romanescu i-a răspuns lui Iulian Popescu și a declarat că nu are probleme de natură penală. Totuși, Popescu rămâne ferm în declarațiile sale și promite să continue „războiul” pentru corectitudine și transparență în administrația locală.  Iulian Popescu s-a angajat să apere interesele cetățenilor din Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button