Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocialUltima ora

Rănguire pe defileu

Circulația pe Defileul Jiului, drumul care leagă județele Hunedoara și Gorj și regiunile Ardeal și Oltenia, este îngreunată din cauza lucrărilor de rănguire a versanților, efectuate aproape de mănăstirea Lainici.

Pentru îndepărtarea pietrelor periculoase ce pot cădea pe carosabil, lucrările sunt necesare, spun reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova. Traficul este dirijat de piloți de trafic, cu închideri și deschideri temporare de până la 20 de minute.

Cristi Tudor a explicat că se descarcă plasele de protecție montate pe versanți pentru a preveni acumularea de material în urma ploilor și riscul ruperii acestora.

Lucrările se desfășoară în județul Gorj, aproape de Mănăstirea Lainici, în reprize de 15-20 de minute, pentru a reduce riscul unor accidente similare. Reprezentanții DRDP Craiova recomandă șoferilor să circule cu prudență.

Articole similare

Back to top button