Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Florin Salam “de la bal la spital”

Avocata lui Florn Salam a anunțat în presă că acesta s-ar afla internat în cadrul Spitalului Judetean de Urgență din Târgu Jiu, având probleme grave de sănătate.

Referitor la această informație, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu, ne-a transmis că Florin Salam s-a prezentat, ieri, la UPU Târgu Jiu după care a părăsit spitalul.

O familie din Târgu Jiu l-a invitat pe celebrul manelist Florin Salam să le cânte la nuntă, ieri. Oamenii au postat pe rețelele de socializare și susțin că au fost păcăliți de artist. Cântărețul ar fi primit suma de 20.000 de euro pentru a cânta acasă la miri, dar și la restaurant. Salam și-a prestat angajamentul doar pe jumatate, iar la petrecerea de la restaurant nu și-a mai facut apariția.

Celebrul manelist a fost acuzat în nenumărate rânduri de către oameni ca le ia banii pentru evenimente și apoi au rămas cu ochii în soare.

 

Articole similare

Back to top button