Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

FTJ, primele contracte semnate

Au fost semnate primele contracte de finanțare în cadrul Programului Tranziție Justă pentru județul Gorj. Este vorba despre opt contracte de finanțare, cinci proiecte vor fi implementate în județul nostru, iar alte trei în județul vecin, la Dolj. O veste bună este faptul că toate proiectele depuse și condiderate eligibile vor fi finanțate chiar dacă depășesc suma impusă, cea de 184 de milioane de euro.

În cadrul acestui prim apel de proiecte, județul Gorj a beneficiat de o alocare financiară de peste 184 de milioane de euro. Au fost depuse, în total, 158 de proiecte, însă eligibile sunt 140.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, susține că cererea este mare și că sunt intresați de acești bani din FTJ tot mai multi antreprenori. Așa că a fost decisă o supracontractare a proiectelor.

Grantul FTJ-ului este destinat celor șase județe afectate de tranzacția energetică: Gorj, Dolj, Mureș, Hunedoara, Prahova și Galați.

Articole similare

Back to top button