Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Dan Ilie Morega rămâne în arest la domiciliu

Fostul prefect Dan Ilie Morega rămâne în arest la domiciliu. Morega a cerut în repetate rânduri să fie lăsat în libertate, dar judecătorii i-au respins cererile.

Fostul prefect Dan Ilie Morega își va petrece următoarele săptămâni în continuare în arest la domiciliu, după ce judecătorii au decis că nu se impune măsura luată încă de la începutul primăverii. Judecătoria Sectorului 1 București a fost cea care a dispus prelungirea măsurii, după ce procurorii au cerut acest lucru. Mai exact, se admite propunerea de prelungire a măsurii arestului la domiciliu formulată de în dosarul de urmărire penală în privința inculpatului Morega Dan-Ilie. Fostul prefect s-a ales cu mai multe dosare și are calitatea de inculpat după ce s-a urcat la volan și a condus deși avea permisul suspendat. Mai mult, el s-a folosit și de un girofar, susținând că este agent secret în misiuni speciale. Înainte de a fi dispusă măsura arestului la domiciliu, Morega a fost internat pentru mai multe zile la Psihiatrie, primind îngrijiri de la medici specialiști care au comunicat ulterior anchetatorilor că nu mai are capacitatea necesară pentru a șofa, lucru cu care, evident, fostul prefect nu a fost niciodată de acord.

Articole similare

Back to top button