Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocialUltima ora

Gunoaie în pădurea Drăgoieni

Pădurea de la Drăgoieni continuă să fie afectată de aruncarea ilegală a deșeurilor, o problemă ce persistă de câțiva ani. Recent, echipa Gorj TV  a descoperit din nou gunoaie în această zonă, printre care haine, un cuptor cu microunde, încălțăminte și chiar un fier de călcat.

Comisarul Gheorghe Sanda, șeful Gărzii de Mediu, anunţat de către echipa Gorj  TV, a declarat că nu știa de situația actuală, dar a promis că va trimite o echipă pentru a investiga și a lua măsuri. El a menționat că, de anul trecut, de când a mai fost un caz similar, nu au mai fost sesizări și atunci făptașii au fost prinși.

Pentru a preveni astfel de obiceiuri, autoritățile intenționează să avertizeze cetățenii din zonă și să implementeze măsuri mai stricte, în cazul în care situaţia persistă, măsuri precum interzicerea accesului cu autovehicule în pădure și monitorizarea specifică a zonei. Dacă situația continuă, acesta spune că vor recurge la supravegherea video a zonei. De asemenea, starea pădurii este una degradată, unde mulți copaci sunt uscați sau au fost tăiați recent. Cetățenii sunt sfătuiți să nu mai arunce gunoaie în pădure, fiind avertizați că vor fi sancționați în caz contrar.

Articole similare

Back to top button