Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Plopșoru: Localitatea unde primarul foloseste drept pretext pentru asfaltare o nuntă și o înmormântare

Vin alegerile, iar primarii încep lucrări peste lucrări în speranța că vor mai câștiga voturi. Este și cazul alesului local din Plopșoru, care vrea să facă în câteva zile ce nu a făcut în peste două decenii. Ca să câștige capital electoral, primarul a început să asfalteze ulițele cătunelor din localitatea pe care o conduce. Numai că lucrările sunt realizate în bătaie de joc. O spun cetățenii, care sunt revoltați de faptul că autoritățile vor să toarne asfalt direct pe drumurile pline de noroi.

În satul Cursaru, din comuna Plopșoru, drumurile arată ca-n Evul Mediu.

Oamenii se plâng de faptul că autoritățile locale își amintesc de ei doar din patru în patru ani, atunci când au nevoie de voturi. Primarul vine și promite investiții de amploare, le începe, dar nu le finalizează niciodată. Astăzi, cu o săptămână înaintea alegerilor locale, primarul a trimis utilaje pe drumurile din comună pentru a le asfalta, deși erau pline de noroi. Oamenii contestă calitatea lucrărilor.

Înarmați cu lopeți, cetățenii au și demonstrat că administrația locală face lucrări pe repede înainte în disperarea obținerii de voturi.

Lucrările sunt nesemnalizate, iar gurile de canal au fost pur și simplu smulse și astupate cu pâmânt, iar oricând se poate produce o tragedie.

Sunt și cetățeni care nici măcar acum în campanie nu văd asfaltul.

Primarul comunei Plopșoru folosește drept pretext pentru asfaltare o nuntă și o înmormântare.

Cât despre lucările nesemnalizate, Petre Grigorie susține că intră în atribuțiile firmei care execută lucrările.

Primarul din Plopșoru se află la al șaselea mandat și candidează pentru al șaptelea.

Articole similare

Back to top button