Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Partidele pregătesc listele cu candidați

Partidele politice lucrează de zor la listele pentru alegerile locale. Se poartă discuții, negocieri și se stabilesc persoanele care vor deschide listele la Consiliul Județean și Consiliul Local. Criteriile pentru stabilirea candidaților diferă de la un partid la altul, iar în cel mai scurt timp urmează să fie prezentați cetățenilor cei care sunt propuși pentru a fi consilieri județeni, respectiv consilieri locali.

Partidele politice își pregătesc candidații pentru consiliile locale și pentru consiliul județean, adoptând diferite strategii de selecție. Șeful Partidului Național Liberal spune că va alege candidații în funcție de rezultatele și experiența acestora în administrație locală sau în alte domenii.

La USR, procesul procesul de selecție implică consultarea și votul membrilor de bază ai partidului.

Partidele mai au la dispoziție câteva săptămâni pentru a depune listele de candidați la alegerile locale. Urmează ca, în perioada imediat următoare, partidele să prezinte și listele de candidaturi pentru Consiliul Județean și Consiliul Local Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button