Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Situație halucinantă în primăria Târgu Jiu!

Situație halucinantă în primăria Târgu Jiu! Cetățenii încearcă să ia legătura cu primarul municipiului reședință de județ, însă în zadar. Marcel Romanescu refuză să vorbească cu oamenii și îi așteaptă doar în ziua audiențelor. Motivul pentru această lipsă de interes îl reprezintă faptul că Romanescu știe deja problema și spune el, cetățenii vin prea des în audiență pentru a mai vorbi cu ei în altă zi.

Scandal montru pe holurile primăriei din municipiul Târgu Jiu. O familie din municipiu a încercat cu disperare să ia legătura cu primarul, Marcel Romanescu, însă au fost poftiți afară de paznicii din primărie.

Marcel Romanescu, primarul municipiului spune că această problemă îi  este cunoscută și îi așteaptă pe oameni la audiență pentru a-i lămuri.

Cetățenii spun că și în ziua audiențelor nu îl găsesc pe primar pentru a le explica ce ar trebui să facă.

O astfel de situație a mai existat în primăria din municipiul Târgu Jiu. Cetățenii spun că dau greu de Marcel Romanescu, primarul municipiului și în joia audiențelor lipsește de cele mai multe ori

Articole similare

Back to top button