Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Alianța Drepta Unită strânge semnături

Dreapta Unită a început strângerea de semnături pentru alegerile locale din 9 iunie. Membrii Alianței vor fi peste tot în Târgu Jiu și în localitățile din județ pentru a îndepliniși această cerință legală. Președintele USR Gorj, Radu Miruță, împreună cu cei doi candidați la europarlamentare, Vlad Voiculescu și Violeta Alexandru, prezenți, astăzi, la Târgu Jiu, au dat deja startul campaniei.

Radu Miruță, președintele USR Gorj, a declarat că va lua județul la pas pentru ca la alegerile din 9 iunie, candidații Dreptei Unite să apară pe buletinul de vot.

Cei doi candidați la europarlamentare, din partea Alianței Dreapta Unită, au fost prezenți la Târgu Jiu pentru a merge în județ alături de liderii celor trei partide, PMP, USR și Forța Dreptei pentru a discuta cu oameni și pentru a-i convinge să meargă pe mâna lor la algerile din vară.

Partidele care vor să se înscrie în cursa electorală au nevoie de 200.000 de semnături pentru a se regăsi pe buletinul de vot la alegerile europarlamentare.

 

Articole similare

Back to top button