Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Cont online pentru pensionari

Vești bune pentru pensionari! Vârstnicii pot solicita deschiderea unui cont online pe portalul Casei Nationale de Pensii Publice, unde au acces gratuit la informatii legate de propria pensie, despre viramentele, date din carnetele de muncă, informații referitoare la debitele din executare silita, dar și alte informații de utilitate.  Beneficiile unui cont online la Casa de Pensii pot fi multiple.

Casa de Pensii Gorj vine în ajutorul pensionarilor, dându-le posibilitatea de a acreea un cont online pentru a-I ajuta să găsească informațiile legate de propria pensie, despre viramentele, date din carnetele de muncă, informații referitoare la debitele din executare silita, dar și alte informații de utilitate.

Pensionarii spun că tot metoda tradițională de a se deplasa la ghișeu le este mai la îndemână și totodată mai sigură.

De asemenea, vă precizăm că persoanele care dețin cont în Portalul CNPP pot solicita transmiterea în format electronic a documentului de informare cu privire la plata drepturilor care se achită prin intermediul caselor teritoriale de pensii.

 

Articole similare

Back to top button