Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Amenzi pentru munca la negru

S-au dat noi amenzi pentru munca la negru! Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au efectuat în perioada 18-22 martie 2024 un număr de 65 controale care au vizat atât domeniul relațiilor de muncă, cât și domeniul securității și sănătății în muncă. Au fost aplicate 35 sancțiuni contravenționale în valoare de 229.000 lei, dintre care 60.000 lei pentru muncă nedeclarată.

Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, sub coordonarea și îndrumarea inspectorului-șef, George Romanescu, au efectuat în perioada 18-22 martie 2024 un număr de 65 controale care au vizat atât domeniul relațiilor de muncă, cât și domeniul securității și sănătății în muncă.

Doi angajatori din comunele Bâlteni și Bolboși, având domenii de activitate baruri și alte activități de servire a băuturilor au fost sancționati, fiecare, cu suma de 20.000 lei pentru folosirea în activitate a unei persoane fără încheierea în prealabil a unui contract individual de muncă.

De asemenea, în aceeași perioadă, la nivelul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj s-a desfășurat Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privind încheierea și executarea contractelor individuale de muncă, precum și prevederile legale privind cerințele minime de securitate și sănătate în muncă de către angajatori.

Articole similare

Back to top button