Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ultimele săptămâni de reducere

Ca în fiecare an, şi în 2024 românii aleg să-și achite din timp dările către stat, respectiv pentru a bifa reducerea primită pentru plata anticipată a impozitelor. Gorjenii care plătesc taxele locale până pe 1 aprilie beneficiază de o reducere de 10%.

Românii care au ales să-şi achite integral şi din timp impozitele pot beneficia de o reducere cu 10% a sumei pe care o au de achitat. Taxele sunt percepute de primării pentru proprietățile imobiliare și vehiculele deținute de cetățeni. La prima vedere nu pare să fie o reducere semnificativă, dar există cazuri în care bonusul de 10% poate fi semnificativ. În comunele din județ primăriile au depășit pragul de colectare al impozitelor de 60%.

Aleșii locali au subliniat că există și cetățeni care nu își achită impozitele din cauza amenzilor mari pe care le-au acumulat.

Românii care vor să profite de reducerea cu 10% a sumei pe care o au de achitat trebuie să-şi plătească integral impozitele până la sfârşitul lunii martie, respectiv până pe 31 martie.

Articole similare

Back to top button