Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Eveniment în memoria lui Liviu Dafinescu

La 20 de ani de la trecerea în eternitate a regretatului Liviu Dafinescu, colegii și familia s-au unit la mormântul acestuia pentru a comemora momentul. Doine și cântece de dor au fost cântate în Cimitirul Eroilor în memoria celui care a contribuit la punerea pietrei de temelie a Ansamblului Artistic Doina Gorjului.

Ceremonia a debutat cu o slujbă de pomenire. Doina pe care a fost condus pe ultimul drum s-a auzit și astăzi, la 20 de ani distanță.La mormântul lui Dafinescu s-au adunat și membrii Ansamblului Artistic Doina Gorjului.

Fiica lui Liviu Dafinescu spune că nu poate vorbi la trecut de tatăl său și cel mai mare regret al ei este că acesta nu a putut să îi fie alături la nuntă, dar și în cele mai importante momente ale vieții.

Ileana Lăceanu vorbește cu regret despre cel care i-a îndrumat pașii și a subliniat faptul că doina pe care a cântat-o astăzi, dar și la înmormântarea lui Liviu Dafinescu, este compusă de ea pe când acesta era director și a fost cea mai apreciată.

Liviu Dafinescu s-a născut pe 26 aprilie 1954, la Novaci, și a iubit de mic muzica populară. A fost dansator, apoi coregraf, regizor și scenarist al Ansamblului „Nedeea” din Novaci. În perioada 1994- 2004 a condus Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”. Liviu Dafinescu a avut o moarte fulgerătoare. A suferit o comoție cerebrală la doar 49 de ani.

Articole similare

Back to top button