Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Prețurile la energie, plafonate până în 2025

Prețurile la energie vor fi plafonate până în luna martie 2025. Anunțul a fost făcut de Sebastian Burduja, Ministrul Energiei. Asta înseamnă că românii vor continua să beneficieze de prețuri mai mici la energie electrică și gaze naturale. Gorjenii spun că se bucură pentru că și așa facturile sunt greu de achitat, mai ales după ce anul 2024 a debutat cu mai multe scumpiri.

Ministrul a subliniat faptul că datoria Ministerului Energiei către furnizori este undeva la 2 miliarde de lei, iar ieșirea din această schemă de compensare și plafonare va fi etapizată. Burduja spune că în continuare preţurile sunt mai mici decât pe Bursă, pe factura românilor. Schema de plafonare-compensare va fi păstrată și anul acesta pentru a asigura stabilitatea dintre client și furnizori.

Gorjenii se bucură de vestea pe care le-a dat-o Sebastian Burduja.

Plafonarea prețurilor la gaze naturale și energie electrică a intrat în vigoare în anul 2022. Ulterior datei de 31 Martie 2025, atunci când va expira această măsură se va plati pretul contractual al gazelor naturale.

Articole similare

Back to top button