Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Cetățenii îl vor pe Filip primar

Cetățenii din două orașe din Gorj se bat pe un primar! Robert Filip este favorit  și la Târgu Jiu, dar și la Rovinari, acolo unde ocupă în prezent funcția de primar. Potrivit unui sondaj care circulă pe rețele de socializare, și cetățenii din Târgu Jiu și cei din Rovinari își doresc ca Robert Filip să fie primar.

Robert Filip se află în topul preferințelor electoratului din Târgu Jiu și Rovinari. Un sondaj de opinie arată că Filip rămâne favorit în orașul pe care îl conduce, fiind pe primul loc la alegerile locale. Și la Târgu Jiu se bucură de un nivel de încredere de circa 50 de procente. Robert Filip a declarat în exclusivitate pentru Gorj Tv că nu exclude o candidatură la Târgu Jiu, muncipiu reședință de județ.

Robert Filip susține că funcția pentru primăria Târgu Jiu vine cu o responsabilitatea destul de mare, iar oamenii sunt sătui de promisiuni, vor să vadă lucruri concrete.

Robert Filp este unul dintre posibilii candidați ai PNL la Primăria Târgu Jiu.

Dan Ilie Morega declara că Filip este salvarea municipiului Târgu Jiu și că el va câștiga alegerile din acest an.

Robert Filip este unul dintre posibilii candidați ai Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button