Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Mobilizarea rezerviștilor, obligatorie

Mobilizarea rezerviștilor, obligatorie. Anunțul a fost făcut de MAPN, având scopul de a completa resursa umană și de a pregăti populația pentru apărare. Urmează ca Ministerul Apărării Naționale să anunțe cele șase județe în care rezerviștii vor fi convocați și unde vor avea loc exercițiile.

Exercițiile de mobilizare sunt o practică anuală, iar rezerviștii sunt convocați fie pentru a fi reîncadrați fie pentru a discuta planul de  apărare pe parcursul întregului an 2024.

Aceste exerciții ale rezerviștilor se desfăsoară periodic și implică activități și detalii comunicate în mod transparent de structurile de informare publică ale MApN. Nu doar această moblizare a ajuns în discuțiile publice, ci și armata obligatorie.

Ion Tudor aprciază pregătirea soldaților români și le transmite cetățenilor că nu există niciun pericol la graniță și chiar dacă ar exista un posibil război trupele române pot face față.

MAPN informează că centrele militare vor continua să actualizeze datele personale ale rezerviștilor și actualizează periodic armamentul țării.

Articole similare

Back to top button