Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

La donare doar cu programare

La donare doar cu programare. Încă din primele zile ale noului an, Centrul de Transfuzii din Târgu Jiu a înregistrat pentru prima dată un record al numărului de donatori. Peste 400 de oameni au ajuns în centrul de donare din municipiu, spre surprinderea personalului. Această situație a apărut în urma majorării tichetelor de masă pe care donatorii le primesc.

După ce tichetele au fost majorate de la 67 la 280 de lei, în centrele de transfuzii s-a creat un adevărat haos. Numărul donatorilor s-a triplat, iar donarea se face conform programării.

Medicii recomandă ca oamenii să sune înainte de a pleca de acasă pentru a se asigura că sunt locuri disponibile. Personalul din centrele de transfuzii speră ca și pe parcursul acestui an să existe un număr la fel de mare de donatori, pentru a întări rezervele de sânge din țară.

Donarea de sânge se face doar cu programare până în luna februarie. Donatorii sunt așteptați în continuare în centrele de transfuzii din țară și se pot programa online înainte de a ajunge să treacă pragul instituției.

Articole similare

Back to top button