Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

APIA așteaptă dosarele fermierilor

Mii de fermieri au beneficiat de plata subvențiilor APIA. Până în aceste momente suma care a ajuns în buzunarele fermierilor se ridică la o valoare de 13 milioane de euro. Pentru a primi subvenții și anul acesta, fermierii sunt așteptați la debutul lunii martie pentru a depune dosarele.

Aproape 14 mii de fermieri gorjeni au beneficiat de subvenții APIA anul trecut. Până în aceste momente nu au fost stabilite cuantumuri de plată, iar pentru fermierii care au primit doar avansul, până la sfârșitul lunii ianuarie vor primi și restul plății regulare.

Începând cu prima zi a lunii martie, fermierii vor fi așteptați la sediul instituției pentru depunerea dosarelor de anul acesta.

Cât despre problemele fermierilor și transportatorilor, directorul APIA a subliniat faptul că sunt justificate, dar în curând se va ajunge la o rezolvare a acestora.

Fermierii gorjeni sunt așteptați pentru depunerea dosarelor pentru anul 2024 și pentru a beneficia în continuare de acest sprijin venit din partea APIA.

Articole similare

Back to top button