Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Popescu: „Administrația creează panică”

Constantin Popescu, fost membru al directoratului CEO, a adus în atenție o problemă îngrijorătoare în cadrul Complexului Energetic Oltenia. El acuză administrația complexului că este responsabilă pentru crearea unui climat de panică în rândul angajaților, prin diseminarea unor informații alarmante și neclare. Popescu susține că aceste practici destabilizează moralul și securitatea angajaților, punându-i într-o stare de incertitudine constantă.

Potrivit lui Popescu, administrația CEO folosește tactici de comunicare care amplifică temerile salariaților cu privire la viitorul lor profesional și la stabilitatea locurilor de muncă. În loc să ofere clarificări și transparență, administrația aruncă pe piață informații incomplete sau chiar dezinformări, generând un val de neliniște și nesiguranță.

Această situație incertă afectează negative angajații Complexului Energetic Oltenia.

Acesta mai afirmă că sindicatele sunt inexistente.

În concluzie, Popescu atrage atenția asupra necesității unei schimbări fundamentale în modul în care administrația CEO gestionează comunicarea internă și externă, solicitând o abordare care să sprijine în mod real angajații și să contribuie la stabilitatea și viitorul companiei.

Articole similare

Back to top button