Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSliderSocialUltima ora

Supărați pe șefii CEO

Angajații Complexului Energetic Oltenia critică dur conducerea companiei. Minerii și energeticienii sunt revoltați de intenția membrilor Consiliului de Supraveghere de a-și majora indemnizațiile într-un moment în care situația colosului energetic este una dificilă. Ei susțin că se încearcă disponibilizări pentru a-și crește veniturile.

Lulu Păuna, sindicalist în cadrul Complexului Energetic Olenia, spune că salariații din producție sunt trimiși acasă sub pretextul că vor să facă economii, însă atunci când vine vorba despre salariile șefilor, conducerea uită de situația dificilă a companiei.

,,Noi albinele din stup am produs miere și a venit ursul și ne-a furat-o.” Este declarația unui lider de sindicat atunci când a auzit că membrii din Consiliul de Supraveghere vor să-și mărească salariile.

Angajații Complexului Energetic Oltenia nu înțeleg cum se fac măriri salariale la șefi, iar municitorii sunt trimiși în fără plată.

Sindicaliștii susțin că șefii din Complexului Energetic Oltenia încasează salarii colosale, în timp ce oamenii rămân fără locuri de muncă.

Proiectul ce prevede majoararea indemnizațiilor membrilor din Consiliul de Supraveghere va fi supus la vot în sedința de la sfârșitul acestei luni.

Articole similare

Back to top button