Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Văcaru nu exclude o candidatură la parlamentare

Primarul Marcel Romanescu a declarat că Zona Metropolintană s-ar putea desființa. Directorul acestei entități, Alin Văcaru, susține că în cazul în care s-ar întâmpla acest lucru, s-ar ocupa de Grupul de Acțiune Locală, pe care îl conduce și din care fac parte mai multe instituții, firme dar și persoane fizice. Totodată, secretarul general al Pro România nu exclude o candidatură la alegerile parlamentare.

Alin Văcaru susține că va rămâne să se ocupe de GAL-ul Târgu Jiu, unde a obținut recent o finanțare importantă, un proiect ce trebuie implementat până la sfârșitul anului 2029.

Cât despre viitorul său în Pro România și despre o eventuală candidatură la alegerile parlamentare, Alin Văcaru spune că nu s-a luat o decizie în acest sens.

Alin Văcaru a fost deputat de Gorj, prefect al județului, iar acum este secretarul general al Pro România, directorul Zonei Metropolitane, dar și președinte al Grupului de Acțiune Locală Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button