Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Plângere la DNA după alegeri

Partidul Național Liberal cere interventia procurilor anticorupție după alegerile din 9 iunie. Iulian Popescu, presedintele PNL Târgu Jiu, a declarat că a depus o plângere la DNA și cere ca inclusiv membrii partidului din care face parte să fie chemați la audieri.

,,Cei care au semnat în alb trebuie să răspundă”. Aceasta este declarația lui Iulian Popescu, care cere procurorilor să deschidă o anchetă în urma alegerilor din 9 iunie, care susține el, au fost viciate. Președintele PNL Târgu Jiu se referă la faptul că în secțiile de votare din Târgu Jiu s-au furat voturi. Iulian Popescu spune că procesele verbale au fost semnate inclusiv de liberalii din secțiile de votare înainte ca acestea să fie completate, lucru interzis de lege. Liderul liberalilor spune că la alegerile viitoare sunt mai mulți membri PNL care nu se vor mai regăsi în organizarea secțiilor de votare.

Pe lângă plângerea la DNA, liberalii au mai depus și alte contestații. La IPJ Gorj, în urma alegerilor din 9 iunie, au fost depuse zeci de plângeri penale atât din partea PNL, cât și din partea altor partide care s-au simțit nedreptățite la acest scrutin. Reamintim ce s-a întâmplat după încheierea alegerilor. Abia la o săptămână după alegeri s-au afișat rezultatele finale ale scrutinului, lucru care nu s-a întâmplat niciodată în istoria alegerilor democratice. Vă reamintesc și acel episod cu sacii de voturi. Ba nu se găsea sacul, ba nu se găsea buletinul de vot. Pe scurt, a fost un haos generalizat care a ridicat multe semne de întrebare asupra legalității acestor alegeri. Până în prezent, Iulian Popescu a declarat că nu a primit niciun răspuns de la instituțiile sesizate. Sunt însă deschise mai multe anchete pentru că la IPJ Gorj au fost depuse mai multe plângeri.

 

Articole similare

Back to top button