Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Neînțelegeri în coaliția de guvernare

Senatorul Ion Iordache a reacționat după declarația lui Rareș Bogdan, care a amenințat cu ieșirea de la guvernare dacă PSD renunță la cota unică și introduce impozitul progresiv. Președintele Partidului Național Liberal Gorj susține că mediul privat nu ar trebui să fie descurajat pentru că economia are nevoie de ei. Mai mult, Iodache este de părere că Guvernul ar trebui să lanseze programe prin care tinerii investoitori să fie susținuți în activitatea pe care intenționează să o desfășoare.

Președintele Partidului Național Liberal Gorj susține că trebuie găsite soluții pentru ca mediul privat să nu fie împovărat cu taxe peste taxe. Antreprenorii trebuie sprijiniți în continuare de statul român pentru că ei crează locuri de muncă.

Fără companiile private și taxele pe care acestea le plătesc nu se pot plăti pensii, salarii în învățământ, sănătate sau lefurile funcționarilor publici. Așa că senatorul Ion Iordache susține că Guvernul  ar trebui să lanseze programe pentru tineri și să-i încurajeze în vederea deschiderii unor afaceri.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat că modificarea cotei unice și introducerea impozitului progresiv reprezintă motiv de rupere a coaliției și plecare a PNL de la guvernare.

Articole similare

Back to top button