Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Zile de foc pentru salvatori

Sute de solicitări  către ISU Gorj! Pompierii gorjeni au intervenit saptămâna trecuta la 267 de intervenții în mai multe localități din județ, dintre care 182 de intervenții pentru acordarea primului ajutor. Au lucrat la foc continuu și salvamontiștii gorjeni care au avut multiple evenimente.

În ultimele 7 zile Insprectoratul de Situații de Urgență Gorj a avut 33 de incendii de vegetație uscată produse pe raza județului. Nici weekendul nu a fost unul liniștit pentru că au fost zeci de solicitări și din cauza furtunilor și vijeliilor care au invăluit județul. Din fericire nu au fost victime, fiind înregistrate doar pagube materiale.

Și pentru salvamontiștii gorjeni a fost o săptămână plină! Aceștia au intervenit cu rapiditate în zonele montane pentru a salva persoanele care au ramas blocate sau au fost epuizate din cauza temperaturilor ridicate.

La nivel național au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 12 apeluri prin care se solicită intervenția de urgență a salvamontiștilor și 19 apeluri pentru informații despre diferite trasee turistice din zona montană.

Articole similare

Back to top button