Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Șoferii primesc mesaje de la polițiști

Șoferii primesc acum mesaje text de la polițiștii de la Rutieră! Motivul? Un nou program implementat de la 1 iulie, prin care șoferii vor fi informați cu 30 de zile înainte de expirarea permiselor de conducere. Notificările vor fi transmise prin SMS și e-mail de către MAI, cu scopul de a facilita procesul de reînnoire a permiselor și de a preveni situațiile în care șoferii circulă cu permise expirate.

Mesaje transmise de MAI către șoferi. Noile notificări vor include informații pentru reînnoirea permisului. Concret, notificările vor specifica data exactă a expirării permisului de conducere și informații despre programarea online.

Direcția Generală Permise de Conducere și Înmatriculări speră că astfel de măsuri vor contribui la reducerea fluxului de solicitări și la o reducere semnificativă a numărului de șoferi care riscă sancțiuni pentru conducerea cu permise expirate.

Articole similare

Back to top button