Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Revoltă în rândul primarilor

Revoltă în rândul aleșilor locali din județul Gorj. Primarii sunt profund nemulțumiți de sprijinul aproape inexistent, spun ei, acordat de Guvern. Aceștia afirmă că, deși sunt folosiți pentru a atrage voturi în campaniile electorale, iar după alegeri sunt ignorați. Nemulțumirea primarilor vine în contextul alocărilor bugetare și proiectelor de investiții, unde mulți simt că nu primesc fonduri adecvate pentru dezvoltare.

Edilii își strigă nemulțumirea. Aleșii locali din județul Gorj se plâng de faptul că nu primesc suficient spijin de la nivel central și sunt folosiți doar pentru a aduce voturi în campaniile electorale. Aleșii locali spun că ar fi nevoie de mai multe sponsorizări pentru a finaliza proiectele dorite.

Primarii spun că în perioada de campanie primesc atenție, iar după campanie li se întoarce spatele. Un primar a dat exempu veniturile pe care le încasează, venituri care nu au mai fost majorate de ani buni.

Primarii mai spun că și în privința fondurilor acordate este o problemă majoră.

În acest context primarii spun că dacă nu se vor lua măsuri pentru a fi mai mult spijiniți și pentru a primi o majorare salarială nu se vor mai implica în scrutinul de la finalul acestui an.

Articole similare

Back to top button