Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Pompele stradale, imposibil de folosit

Pompele stradale, imposibil de folosit. În municipiul Târgu Jiu, cetățenii se confruntă cu dificultăți majore în utilizarea pompelor stradale pentru apă potabilă. Mulți locuitori se plâng că pe timpul verii, când temperaturile sunt ridicate, nu au acces la apă deoarece multe pompe stradale au dispărut, iar cele noi instalate necesită utilizarea unui pahar sau a unei sticle pentru a bea apă, care de cele mai multe ori nu sunt la îndemână. De sete oamenii sunt nevoiți să bea apă cu mână, ori să cumpere o sticlă de apă.

Autoritățile locale din municipiul Târgu Jiu au instalat pompe moderne cu robinet pentru a reduce risipa de apă, dar această măsură a stârnit nemulțumirea cetățenilor, care se plâng că nu pot folosi pompele, deoarece nu au un pahar sau o sticlă la îndemână când trec prin zonă. Oamenii solicită să fie puse la dispoziție pahare sau să fie reintrodus sistemul vechi de pompe.

Cetățenii sunt nevoiți să apeleze la supermarketuri în cazul în care simt nevoia unui pahar cu apă.

Oamenii se tem să spună realitatea autorităților și mai bine îndură.

Pompele stradale din zona Parcului Tudor  Vladimirescu fac parte din modernizarea de aproximativ 2 milioane de lei a parcului.

Articole similare

Back to top button