Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Dispensarul din Bâlteni, în pericol de închidere

Situație fără precedent la dispensarul comunei Bălteni. Trei medici de familie care au în evidență peste 5000 de pacienți ar putea profesa  în stradă, deoarece terenul din jurul dispensarului a fost revendicat și câștigat în instanță. La baza acestui litigiu, pentru care cei trei medici de familie au ajuns să fie executați silit, s-a judecat încă din 2016 până în prezent. În aceste momente situația îi nemulțumește pe medicii de familie care au declarat că la momentul construirii cabinetului s-a achiziționat și terenul de sub chiar de la fostul primar. Acum, cei 93 de mp au fost câștigați în instanță de o femeie stabilită în America.

Cei trei medici de familie din comuna Bâlteni, care au înscriși peste 5000 de pacienți, au achiziționat clădirea și terenul de sub aceasta cu ani în urmă. Noii proprietari au aflat ulterior că terenul pe care se face accesul spre dispensar ar apartine unei femei stabilite peste hotare care a revendicat terenul în instanță și l-a câstigat ulterior. Medicii sunt revoltați de situația în care au ajuns.

Medicii spun că activitatea nu se poate întrerupe, deoarece nu sunt la un bâlci și trebuie să respecte îndatorirea de a consulta pacienții.

Chiar și în rândul pacienților s-a creat un val de revoltă față de autorități, care au împroprietărit o altă persoană.

Primarul ales al comunei Bâlteni spune că situația este una grea și până la sfârșitul acestui an medicii ar trebui să își desfășoare activitatea în cabinet fără a exista vreo problemă.

Dacă se va ajunge la executarea silită a terenului pe care este amplasat cabinetul medical,  primăria va acorda un spațiu unde dispensarul își va putea continua activitatea.

Articole similare

Back to top button