Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Cod roșu de caniculă în Gorj

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod roșu de caniculă pentru jumătate de țară, dar și pentru județul Gorj, valabilă în acest weekend. Este cel mai sever nivel de avertizare meteo, indicând condiții extrem de periculoase pentru sănătate.

Weekend-ul acesta, meteorologii preconizează temperaturi extrem de ridicate în județul Gorj, cu valori ce vor depăși 39°C în timpul zilei și temperaturi resimțite ce vor atinge 42-44°C.

Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, sfătuiește oamenii să se hidrateze corespunzător, să se ferească pe cât posibil de razele soarelui și să fie alături de persoanele în vârstă sau de cei care nu au o stare bună de sănătate pentru că pot fi vulnerabile în fața caniculei.

Protejarea sănătății este prioritară în această perioadă. Autoritățile recomandă cetățenilor să-și ia toate măsurile de siguranță pentru a evita problemele de sănătate cauzate de temperaturile ridicate.

Articole similare

Back to top button