Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Zile de foc în Gorj

Zile de foc în județul Gorj. Temperaturile caniculare din ultima perioadă atrag atenția autorităților care adoptă diferite măsuri de protecție pentru cetățeni. Laurenţiu Alexandru Păştinaru, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, cere primarilor să ude străzile și să monteze corturi unde oamenii să primească apă. Această solicitare îi nemulțumește pe primari, care spun că au adoptat măsuri în limita bugetului.

Temperaturile extreme din ultima perioadă determină autoritățile să ia măsuri de protecție atât pentru angajați cât și pentru cetățeni. Într-un comunicat recent ANPM solicită primarilor să ude străzile și să monteze corturi unde oamenii să primească apă. Aleșii locali din Gorj par a fi revoltați de această solicitare și spun că au adoptat măsuri de protecție pentru cetățeni în limita bugetului.

Edilii spun că resursele de apă sunt insuficiente și nu le permit să ude și străzile.

Cu toate acestea în anumite orașe străzile sunt udate dimineața.

Aleșii locali au adoptat măsuri de protecție atât pentru cetățeni, cât și pentru angajați.  În Bengești Ciocadia, angajații primăriei își pot termina programul mai devreme, iar orele vor fi recuperate în altă zi, iar cetățenii sunt vizitați de un asistent social la locuință.

Oscilațiile de temperatură din această perioadă sunt un adevarat pericol pentru imunitatea organismului și atrag dupa sine probleme de sănătate. Trecerile bruște  la temperaturi ridicate dau peste cap funcționarea organismului și afectează în special copiii, persoanele anemice, bătrânii și bolnavii cronici.

Articole similare

Back to top button