Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Târgul START la Târgu Jiu

Pe data de 19 iulie, începând cu ora 17:30, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu va avea loc un eveniment special organizat de Centrul START, axat pe creativitate și talent. Acest eveniment, fiind la prima ediție,  promite o manifestare vibrantă, adunând diverse talente locale și oferind o platformă pentru tinerii din comunitate să își expună abilitățile artistice și creative.

 

Evenimentul, care face parte din inițiativele Centrului START pentru susținerea tinerilor din Târgu Jiu, va include o serie de activități și spectacole ce îmbină muzica, arta și alte forme de exprimare creativă. Scopul principal al acestui eveniment este de a promova tinerii talentați și de a încuraja participarea activă a acestora în viața culturală a orașului.

Organizatorii își propun să creeze un mediu de susținere și dezvoltare pentru tineri.

De asemenea, evenimentul va fi un prilej pentru comunitatea din Târgu Jiu să sprijine inițiativele tinerilor și să recunoască importanța creativității și a artei în dezvoltarea socială și culturală a orașului.

Articole similare

Back to top button