Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Iordache propune soluții pentru angajații CEO

Iordache propune soluții pentru angajații CEO. Senatorul de Gorj, Ion Iordache, și-a exprimat susținerea față de angajații Complexului Energetic Oltenia, care au intrat în greva foamei după ce 124 dintre ei și-au pierdut locurile de muncă la începutul lunii iulie. Protestul s-a soluționat cu prelungirea contractelor pe o perioadă determinată a minerilor și energeticienilor. Iordache a criticat dur planul de restructurare al CEO, acuzând conducerea companiei că se concentrează pe concedieri fără a implementa măsuri de dezvoltare.

Senatorul Ion Iordache rămâne alături de mineri și vine cu soluții pentru angajații colosului care ar putea rămâne pe drumuri.

Iordache este de părere că resursele de cărbune ar putea fi folosite și pentru alte producții, spre exemplu îngrășământ natural, care nu este poluant.

Senatorul de Gorj susține că acest proces de dezvoltare stă în mâna managementului CEO, care nu caută o suluție.

Chiar dacă CEO ar avea suficiente oportunități de dezvolatare nimeni nu se ocupă de căutarea soluțiilor pentru a evita închiderea.

În urma protestului angajaților CEO, senatorul a reușit să obțină reangajarea a 105 dintre cei 124 de angajați, cu contracte pe durată determinată și continuă să caute soluții pentru restul de 19 persoane afectate.

Articole similare

Back to top button