Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Incendiu violent la groapa de gunoi

Incendiu puternic la groapa de gunoi din municipiul Târgu Jiu. Sute de deșeuri au fost mistuite de flăcări, iar fumul negru care s-a ridicat a alarmat cetățenii. Oamenii de teamă că flăcările s-ar putea extinde și la locuințe au dat alarma la 112 și au cerut ajutorul autorităților. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fața locului pentru a opri focul care ar fi putut produce o nenorocire.

Groapa de gunoi din municipiul Târgu Jiu a fost cuprinsă de flăcări. Cetățenii care au simțit mirosul deșeurilor arse și care au văzut că zona este cuprinsă de fum de mai bine de câteva ore au dat alarma autorităților.

Aproximativ 200 de metri pătrați au ars ca o torță. Fumul dens care a acoperit zona a alarmat cetățenii. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului pentru a stinge flăcările violente.

Arderea deșeurilor reprezintă un real pericol pentru sănătate. În timp ce sunt arse, deșeurile eliberează substanțe chimice sub forma unor compuși extrem de toxici pentru organismul uman și natură. Odată intrate în organism, pot rămâne și genera consecințe pe termen lung.

Articole similare

Back to top button