Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Alba-neagra cu dosarul de la CEO

Alba neagra cu dosarul privind selecția membrilor directoratului CEO. Burlan a contestat în instanță procesul de recrutare și susține că actualii directori au fost implicați în semnarea contractului cu firma de recrutare. Procesul prin care Daniel Burlan, fostul președinte al Directoratului CEO, a cerut suspendarea efectelor respingerii sale din procedura de selecție, se întoarce la Tribunalul Gorj. Magistrații Curții de Apel Craiova au decis, luna trecută, să admită recursurile declarate de CEO, Ministerul Energiei și firma de recrutare împotriva hotărârii Tribunalului Gorj prin care îi fusese admisă cererea de suspendare lui Burlan.

Burlan a contestat în instanță procesul de recrutare, susținând că actualii directori implicați în semnarea contractului cu firma de recrutare au fost favorizați în selecție și nu exista un motiv real pentru respingerea lui din procesul de selecție.

Burlan speră că se va face lumină în această situație.

Danile Burlan așteaptă răspunsul instanței, dosarul fiind încă pe rol.

Tribunalul Gorj urmează să analizeze aceste contestații, iar procedura de selecție ar putea fi suspendată până la clarificarea situației

https://youtu.be/–np-lOkhgE

Articole similare

Back to top button