Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Transalpina Slowride Fest

Slowride Transalpina Fest 2024 continuă tradiția sa de a reuni pasionații de motociclete și muzică bună în zona Peșterii Muierii la Baia de Fier din județul Gorj. Cea de-a cincea ediție a festivalului va avea loc în weekendul 12-14 iulie 2024 și promite un momente de neuitat, care îmbină rockul cu hip hopul și muzica experimentală.

 

Festivalul se va desfășura la poalele Transalpinei, oferind participanților o experiență muzicală completă. Printre trupele importante ale serilor de concerte se numără trupele Zdob și Zdub și Compact. Biletele pot fi achiziționate online, cu prețuri care variază în funcție de perioada de achiziție. Abonamentele costă 130 lei după 2 iunie, iar biletele pentru o zi sunt 80 lei​.

Antreprenorii din Baia de Fier sunt deja pregătiți pentru acest festival.

Un punct culminant al festivalului este parada moto, care va avea loc sâmbătă, 13 iulie, în jurul prânzului. Participanții pot aștepta și concursuri moto, alături de diverse surprize și activități noi. Deținătorii de abonamente pentru trei zile beneficiază de locuri de campare gratuite, iar copiii sub 14 ani, însoțiți de părinți, au acces gratuit.

 

Articole similare

Back to top button