Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Proiect pentru promovarea învățământului tehnologic în Gorj

În Amfiteatrul Liceului Economic din Târgu Jiu, astăzi, a avut loc o întrunire cu toți directorii și profesorii, dar și elevi din liceele cu profil tehnologic, dar și autoritățile județene care sunt implicare în susținerea Educației  la nivel județului Gorj.  Aceștia au luat parte la un film de prezentare privind proiectul promovării învățământului tehnologic din Gorj. Proiectul intitulat GO – AHEAD  pune în evidenţa încurajarea și susținerea învățământului tehnic și tehnologic, unde pot forma specialiști calificați în diverse domenii precum mecanică, electronică, IT, construcții sau alte ramuri tehnice, care să contribuie la creșterea competitivității județului și la atragerea investițiilor în sectorul industrial.

Pentru a promova învățământul tehnologic în județul Gorj, este necesară o colaborare strânsă între autoritățile locale, instituțiile de învățământ, mediul de afaceri și comunitatea în ansamblu.

Articole similare

Back to top button