Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Polițiștii gorjeni, întâlniri cu elevii în vacanță

Întrucât elevii se bucură de vacanța de vară, iar școlile nu mai servesc drept locuri de întâlnire pentru polițiști, aceștia desfășoară activități preventive în taberele școlare la care participă elevii. Polițiștii au discutat cu elevii despre ce înseamnă și ce implică plecarea voluntară de acasă.

Pe durata vacanței de vară, polițiștii din județul Gorj au inițiat o serie de activități preventive în taberele școlare pentru a asigura siguranța elevilor și pentru a le oferi informații utile privind comportamentul adecvat și măsurile de siguranță. Ei au abordat motivele pentru care unii copii aleg să facă acest pas, explorând aspecte legate de climatul familial, evitarea abuzurilor fizice sau emoționale, conflictele generate de regulile impuse de părinți și reacțiile acestora în fața unor situații neplăcute.

În cadrul discuțiilor purtate, polițiștii împreună cu elevii au venit cu idei și soluții, pentru ca cei mici să poată gestiona anumite situații în care pot fi implicați, fără să recurgă la astfel de gesturi periculoase.

Articole similare

Back to top button