Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Lipsa oportunităților de divertisment, o problemă

Un studiu recent realizat de City Index a plasat Târgu Jiu pe locul 16 în clasamentul orașelor, cu cele mai puține opțiuni de divertisment pentru tineri. Cu un număr redus de centre culturale, cinematografe și evenimente sociale, mulți tineri din județul Gorj simt că nu au suficiente oportunități de a-și dezvolta interesele și de a-și petrece timpul liber într-un mod plăcut și constructiv.

Tinerii din județul Gorj se confruntă cu o lipsă acută de opțiuni de divertisment și petrecere a timpului liber. Cu un număr redus de centre culturale, cinematografe, și evenimente sociale, mulți tineri simt că nu au suficiente oportunități de a-și dezvolta interesele și de a-și petrece timpul liber într-un mod plăcut și constructiv. Lipsa infrastructurii de divertisment nu doar că afectează calitatea vieții tinerilor, dar poate avea și un impact negativ asupra dezvoltării lor personale și profesionale pe termen lung.

Mulți tineri declară că își doresc mai multe activități recreative, cum ar fi festivaluri, concerte și evenimente sportive, care să le ofere șansa de a socializa și de a se implica activ în viața comunității.

Articole similare

Back to top button