Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Centrul de Transfuzie Sanguină, modernizat

Recent au fost finalizate lucrările la hidroizolația Centrului de Transfuzie Sanguină din municipiul Târgu Jiu. În urma ploilor repetate în clădire s-a infiltrat apa. Conducerea instituției a chemat o echipă de muncitori pentru a  face reparațiile necesare la hidroizolație. Astfel, a fost refacută întreaga suprafată și au fost aplicate elemente de protecție pentru partea zidită, astfel încât să nu mai existe infiltratii sau să se degradeze elementele din acoperiș.

În ultimii ani au fost probleme în ceea ce privesțe infiltrarea apei în interiorul imobilului în care functionează Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgu Jiu.

Conducerea Centrului de Transfuzii așteaptă să primească finanțarea pentru modernizarea centrului, care nu a suferit modificări de ani buni.

S-a lucrat mai bine de două săptămâni. În ultimii ani au fost probleme în ceea ce privește infiltrarea apei în clădire, probleme care au fost rezolvate.

Articole similare

Back to top button