Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialSportUltima ora

Micuții baschetbaliști gorjeni, campioni pe litoral

Municipiul Târgu Jiu a fost reprezentat cu succes la Competiția Sportivă Națională de MiniBaschet, organizată de Federația Română de Baschet (FRB) la Costinești. Echipa CSS Târgu Jiu a avut o performanță remarcabilă, clasându-se pe primul loc în grupa de avansați. Elevii antrenați de profesorul Alexandru Gliga au caștigat toate meciurile jucate împotriva echipelor din Sibiu, București, Pitești și Ploiești.

Micuții baschetbaliști au demonstrat determinare și talent pe terenurile de baschet de pe litoral, aducând victorie după victorie. Deși sunt la început de drum în acest sport, elevii antrenați de profesorul Alexandru Gliga au luptat cu toată energia pentru fiecare coș marcat.

Antrenorii care au îndrumat echipa către succes sunt Alexandru Gliga, Răzvan Bratoloveanu, Carlos Popescu și Carla Popescu. Datorită eforturilor comune, micii sportivi din Târgu Jiu au reușit să se remarce printre miile de baschetbaliști din toate colțurile țării, aducând mândrie orașului lui Brâncuși.

Articole similare

Back to top button