Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Lipsesc imaginile de la BEJ

O poză apărută în spațiul public a produs tensiune în municipiul Târgu Jiu. În imagini, primarul Marcel Romanescu este surprins lângă mașina de serviciu, în apropierea Biroului Electoral Județean. Poza este făcută a doua zi după alegeri, acesta fiind și motivul care a ridicat multe suspiciuni și semne de întrebare. Marcel Romanescu era prins într-o discuție și a uitat portiera mașinii deschisă, iar pe bancheta din spate se observă ceva asemănător unui sac cu voturi. Imaginile fac acum obiectul unei anchete. Chiar dacă Marcel Romanescu a fost obligat de instanță să pună la dispoziție imaginile care au creat tensiuni, primăria motivează că în zona BEJ nu funcționează camerele de supraveghere.

Primăria Municipiului Târgu Jiu nu a predat imaginile de pe camerele de supraveghere, așa cum a obligat instanța de judecată.

În aceste momente, ancheta continuă, iar reprezentantul PNL care a depus sesizarea își dorește să se facă lumină în această situație care a ridicat multe semne de întrebare.

Ciudat este că nici camerele de supraveghere montate în zonă pentru supravegherea video a traficului, parte din sistemul Infotrafic, o investiție de 6,5 milioane de euro, nu funcționează.

Alegerile locale au fost cele mai contestate alegeri din ultimii ani. Au fost zeci de sesizări privind vicierea și fraudarea procesului electoral. Au fost procese verbale semnate în alb, alegătorii au primit buletine de vot în dublu exemplar, și lista nu se oprește aici.

Articole similare

Back to top button