Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Alexandra Popescu, cetățean de onoare în comuna natală

Performanța extraordinara a Alexandrei Popescu, bursieră integrală la o prestigioasă universitate din SUA, a fost remarcată în comuna sa natală prin acordarea de Titlu de Cetățean de Onorare al comunei Scoarța, din județul Gorj. Festivitatea a avut loc cu ocazia Zilelor Comunei, pe scena amenajată în centrul localității.

Alexandra Popescu a absolvit anul acesta Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, din Târgu Jiu. Prin muncă și determinare, Alexandra Popescu a reușit performanța de a obține o bursă integrală, în valoare de 400.000 de dolari, la celebra Universitate Dartmouth din New Hampshire, SUA. Este singura româncă acceptată anul acesta să studieze la Universitatea Dartmouth. Autoritățile locale din comuna natală Scoarța, spun ca sunt mândri de acest copil minune și cu ocazia zileleor comunei au decis să ofere un mic gest pentru tot ceea ce reprezintă Alexandra și pentru faptul că poartă numele comunei natale, atat national căt și international.

Singură la părinți, Alexandra are rezultate excelente la învățătură și se implică în activități extrașcolare, precum fondarea unei echipe de robotică și participarea în Consiliul Național al Elevilor.

Alexandra va studia Informatică, Statistică şi Economie la celebra Universitate Dartmouth. Taxa de şcolarizare, cazarea, mâncarea, asigurarea medicală, cărţile, timp de patru ani îi sunt sigurate de bursa căștigată. Aceasta va începe studiile pe 2 septembrie.

Articole similare

Back to top button