Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Primarii aleși vor majoritate în CL

Cel mai vechi primar din Gorj a fost dat jos de pe scaunul Primăriei Căpreni cu doar 2 voturi. Social democratul , Emil Cătănoiu a fost învins de către candidatul Aur, Radu Bîrdacel. Radu Bîrdăcel își dorește o majoritate în consiliul local, dar momentan spune că este prematur să se pronunte.

Primarul social-democrat al comunei Căpreni a contestat rezultatul alegerilor din 9 iunie. Biroul Electoral Județean a respins, însă, sesizarea lui Emil Cătănoiu. Candidatul AUR, Radu Bârdăcel a căștigat Primăria Căpreni la o diferență de numai două voturi, la alegerile locale. Emil Cătănoiu, edilul de la Căpreni, se afla de 34 de ani în fruntea localității. Primarul ales nu are majoritate pentru consiliul local, dar spune că mai trebuie să se gândească în această privință.

Bârdăcel și-a stabilit, însă, prioritățile pentru comuna Căpreni. După ce va prelua mandatul de primar, vrea să rezolve problema apei care, vara, este furnizată la program, rețeaua de canalizare care nu este funcțională și asfaltarea drumurilor prioritare pentru oameni.

Radu Bîrdăcel a câștigat alegerile la Căpreni la distanță mica, cu doar 2 voturi peste Emil Cătănoiu, unul dintre cei mai longevivi primari din România.

Articole similare

Back to top button